До уваги науковців!
Компанія Clarivate Analytics запрошує на вебінари 29-31 травня.
Необхідна попередня реєстрація за відповідними посиланнями.
Операційна система на комп’ютері вище за ХР та новіша версія браузера.

29 травня 16:15 українською

   Як опублікуватися у журналі, що індексується у Web of Science?
   Основні етапи публікаційного процесу. З чого починається хороша публікація? На що звернути увагу при оформленні манускрипту. В яких виданнях варто публікуватися і чому. Чи можна опублікуватися безкоштовно? Як швидко мою статтю надрукують? Як перенести рецензування? Чому мою роботу відхилили? Хто може допомогти з написанням роботи? Перевірка індексації видання у Web of Science Core Collection. Що робити після публікації? Відповіді на Ваші запитання, поставлені під час реєстрації
http://bit.ly/2Yx231j

30 травня 16:15 українською

   Починаємо працювати з Web of Science правильно!
   Готуємося відкриття доступу до платформи Web of Science. Вебінар присвячений можливостям платформи. Що, як, навіщо, чому, варто чи не варто шукати на платформі. Чим можуть і не можуть допомогти науковцям ресурси Clarivate Analytics. Як отримати доступ установі. Як користуватися віддалено. Чому не всі журнали проіндексовані. Як можна знайти грант чи партнерів. Де публікуватися. І відповіді на Ваші запитання.
http://bit.ly/2M0Yi2E

   Оновлена і єдина цього місяця, серія російською мовою з можливістю отримати сертифікат учасника, якщо відвідати не менше 90% часу кожного з 3 вебінарів і при реєстрації вказувати однакову електронну пошту. деталі тут https://clarivate.ru/webinars Додатково у третьому вебінарі приклади маніпуляцій та некоректностей що застосовуються у хижацьких виданнях та на фейкових конференціях. Бережіть себе та ваші результати.
   Эффективная работа с научной информацией: инструменты Web of Science

29 мая 10:00
   Возможности Web of Science для оценки научной темы
   Ресурсы Clarivate Analytics для научной деятельности и ее анализа: старые и новые функции. Подбор источников научной литературы по ключевым словам. Анализ полученных результатов. Определение ведущих организаций, ученых, ключевых изданий, финансирующих организаций. Сохранение полученных данных в EndNote. Ответы на частые вопросы пользователей.
http://bit.ly/2W5KlnM

30 мая 10:00

   Publons для ученого, рецензента, журнала и фонда.
   С 15 апреля авторский профиль ResearcherID стал частью Publons. Старые и новые функции обновленного ресурса. Создание, корректировка и настройка профиля Publons. Объединение дублирующих материалов. Создание автоматического отчета по публикациям в Web of Science для группы ученых с помощью ResearcherID и EndNote. Ответы на вопросы пользователей.
http://bit.ly/2vUAanv

31 мая 10:00

   Дополнительные возможности платформы Web of Science.
   Функции и особенности использования специальных поисков: в пристатейной литературе, по автору, расширенный. Особенности индексации материалов в специализированных базах на платформе. Основные приемы хищнических изданий, которые вводят в заблуждение авторов относительно текущей или будущей представленности документов на ресурсах Clarivate Analytics
http://bit.ly/2E8KJaW