• -

За Україну, за її долю, за честь і волю


   День Збройних сил України встановлений постановою Верховної Ради України в 1993 році і відзначається щорічно 6 грудня − в день ухвалення в 1991 році Закону України «Про Збройні сили України». Верховним Головнокомандувачем Збройних сил України є Президент України. Безпосереднє керівництво ЗСУ в мирний та воєнний час здійснює Головнокомандувач ЗСУ.
   День Збройних сил України − це свято на честь тих, хто нині захищає територію нашої країни від ворогів, піклується про безпеку та зміцнення обороноздатності Української держави. Також у цей день українці вшановують пам’ять тисяч відважних воїнів, які віддали свої життя за незалежність, волю, суверенність та неподільність нашої держави.
   Мужність і гострий розум, хоробрість і відвага, професіоналізм і самовідданість − головні риси українських бійців, професія яких сьогодні відіграє найважливішу роль у суспільстві. Завдяки незламному духу військовослужбовців наша країна досі лишається суверенною незалежною державою.

Вітаємо наших славних захисників Вітчизни зі святом!
Бажаємо незламної волі в подоланні труднощів військового буття, надійного родинного тилу, богатирського здоров’я та здійснення всіх ваших мрій та бажань!
Слава Україні!!! Героям слава!!!


Перейти до вмісту