• -

“Родинні традиції українського народу”. Година народознавства


   Важлива роль у формуванні патріотизму належить сім’ї, адже саме в родині відбувається перше щеплення любові до рідного краю, народжуються патріотичні почуття, виховується повага до батьків і родинних традицій, а також до звичаїв та традицій свого народу ‒ тих найміцнішіх елементів, що об’єднують окремих людей в одну націю.
   15 травня в науковій бібліотеці відбулася година народознавства “РОДИННІ ТРАДИЦІЇ УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ”, яку провела завідувачка сектору відділу обслуговування Лілія САЛЮК. Студенти 1-4 курсів факультету міжнародних відносин і права спеціальності “Середня освіта (мова і література (англійська))”, “Філологія. Прикладна лінгвістика” завітали на онлайн-захід разом із доценткою кафедри іншомовної освіти і міжкультурної комунікації Оксаною РОГУЛЬСЬКОЮ.

   Студенти поповнили свої знання про багатство української культури, величезний скарб якої складається з цінностей, надбаних багатьма поколіннями, що закладені в українських звичаях, обрядах, фольклорі, адже в них – світовідчуття та світосприймання нашого народу.

Замовити захід: prosvit_libkhnu@ukr.net
Перелік тем до замовлення


Перейти до вмісту