• -

“Українська вишиванка: оберіг, мистецтво, культурний код”. Участь у інтелектуальному студентському онлайн-турнірі


   19 травня, з нагоди Всесвітнього дня вишиванки відбувся інтелектуальний студентський онлайн-турнір “Українська вишиванка: оберіг, мистецтво, культурний код”.
   У турнірі взяли участь команди з 22 українських закладів вищої та передвищої (фахової) освіти, а також українці з Австрії, Австралії, Італії, Німеччини, Польщі, Швеції, Шотландії. Всього в онлайн вікторині на платформі Kahoot зіграли 134 учасники.
   До участі у турнірі долучилася команда Хмельницького національного університету “Унікальний код” , до якої увійшли здобувачі освіти, що навчаються за освітніми програмами “Середня освіта трудове навчання та технології, інформатика”, “Професійна освіта. Технологія виробів легкої промисловості”: Веремчук Марія (гр. ТНс-22-1), Давидюк Анастасія (гр. ТНс-22-1), Кобак Оксана (гр. ПОшм-22-1), Слабіцька Наталія (гр. ПОшс-22-1), Чижевська Катерина (гр. ТНс-22-1). Наставник-куратор команди ‒ викладач кафедри технологічної та професійної освіти і декоративного мистецтва, к.т.н. Олена Володимирівна Міщенко.
   Організатори заходу: Харківська державна наукова бібліотека ім. В. Г. Короленка спільно з Науковою бібліотекою Київського національного університету культури і мистецтв у співпраці з Харківським обласним відділенням Української бібліотечної асоціації. Як співорганізатор до заходу долучилася й Наукова бібліотека Хмельницького національного університету.

Відеозапис турніру


Перейти до вмісту