• -

До Дня знань

Шановні викладачі, студенти, аспіранти, співробітники університету! Вітаємо вас з початком нового навчального року. Бажаємо міцного здоров’я, наполегливості і терпіння в підкоренні нових вершин знань, наснаги у професійній діяльності, невпинного руху вперед задля нашої Перемоги!

   Вже другий рік свято, що покликане дарувати лише радість, приходить в умовах повномасштабної війни, з повітряними тривогами і сиренами, але з непохитною вірою в наших незламних Захисників та Перемогу України.
   З метою національно-патріотичного виховання студентської молоді наукова бібліотека пропонує кураторам академічних груп до замовлення низку просвітницьких заходів.

Замовити захід: prosvit_libkhnu@ukr.net
Перелік тем до замовлення

   До уваги першокурсників! Видача літератури на перший семестр розпочнеться з 7-го вересня (бібліотечний корпус, навчальний абонемент, 3-й поверх). Пропонуємо також переглянути презентації про ресурси та сервіси бібліотеки, які стануть вам у нагоді під час навчання. Докладніше

   Посвята у студенти першокурсників гр. СОТ-23-1, ДМ -23-1, ПОТ -23-1 (ГПФ, кафедра технологічної та професійної освіти і декоративного мистецтва. Завідувачка кафедри – д. пед. н., проф. Ірина АНДРОЩУК). Студенти отримали не тільки залікові книжки, але й символічні подарунки – смаколики з емблемою кафедри.


Перейти до вмісту