• -

Талант-шоу першокурсників-україністів ХНУ


   14 вересня в читальному залі книгозбірні (8-й поверх) відбувся культурно-освітній захід під назвою “Талант-шоу першокурсників-україністів ХНУ”, в якому взяли участь студенти 1 курсу ГПФ (гр. ФУМ-23, СОУ-23, СОУА-23) на чолі з кураторкою, доц. кафедри української філології Марією ГАВРИШ.
   Керівник творчого проєкту – викладачка, відповідальна за виховну роботу кафедри української філології Хмельницького національного університету Таїсія КОВАЛЬ. Помічниця керівника – відповідальна за культурно-просвітницьку роботу бібліотеки Антоніна ГОГІЛЬЧИНА.
   До організації та проведення заходу долучилася магістрантка (гр. ФУМмз-22-1) Інна ЯЦИК, яка власним прикладом надихнула першокурсників на розкриття своїх талантів.
   Задля підтримки проєкту та сприяння розвитку і навчанню студентів-мовників у читальному залі було розгорнуто книжкові виставки “Єднаймо душі словом Кобзаря” та “З Україною в серці”.
   Зичимо нашим талановитим студентам успіхів і досягнень у навчальній та творчій діяльності. Нехай “Талант-шоу” стане незабутнім досвідом, сприятиме відкриттю нових горизонтів!


Перейти до вмісту