• -

Дарчі видання


   До Всеукраїнського дня бібліотек, який відзначається щорічно 30 вересня, та в межах постійно діючої акції “Подаруй бібліотеці сучасну українську книгу” наукова бібліотека Хмельницького національного університету отримала в дар нові видання.

   ВІТАЛІЙ МІХАЛЕВСЬКИЙ – кандидат фізико-математичних наук, доцент кафедри комп’ютерних наук Хмельницького національного університету, подільський поет, голова Хмельницької міської організації Національної спілки письменників України подарував книгозбірні черговий випуск літературно-публіцистичного альманаху “ПІВДЕННИЙ БУГ”.

   В альманасі зібрані твори письменників Хмельниччини та України про сучасні події, насамперед, про російсько-українську війну.

Зміст

   Також Віталій Цезарійович передав до бібліотеки видання “СИНДРОМ ВІДКЛАДЕНОГО ЖИТТЯ” за дорученням автора – МИХАЙЛА ЦИМБАЛЮКА – подільського поета, прозаїка, публіциста, члена Національної спілки письменників України та Національної спілки журналістів України, який з перших днів широкомасштабної російської агресії проти України знаходиться в лавах ЗСУ.

   Нова книжка Михайла Цимбалюка – десята у творчому доробку автора. Написана під час виконання конституційного обов’язку із захисту України від російської військової агресії. Розповіді про воєнні будні та роздуми під час них супроводжуються авторськими віршами.

Зміст

Висловлюємо щиру вдячність за подаровані видання

Перейти до вмісту