• -

Тематичний захід “Іван Піддубний. Шлях до великої арени” для студентів-першокурсників факультету здоров’я, психології, фізичної культури та спорту

   9 вересня до 152 річниці від дня народження І. Піддубного (8.10.1871-8.09.1949) – українського спортсмена-борця, шестиразового чемпіона світу з боротьби в науковій бібліотеці відбувся тематичний захід “ІВАН ПІДДУБНИЙ. ШЛЯХ ДО ВЕЛИКОЇ АРЕНИ”.
   Під час заходу студенти-першокурсники факультету здоров’я, психології, фізичної культури та спорту (групи ФКС-23-1, ФКС-23-2, ФТ-23-1, ЕТ-23-1, СОФК-23-1) дізналися цікаві факти про І. Піддубного, богатиря, який у 76 років міг легко зігнути підкову та сплести цвяхи. Коли на початку 1930-х років він отримав радянський паспорт, то власноруч викреслив національність “русский” і вписав “українець”.
   Захід провела Антоніна ГОГІЛЬЧИНА, бібліотекарка відділу обслуговування та соціокультурної роботи.
   Присутні студенти факультету, викладачі Інна СОЛТИК (кандидатка технічних наук, доцентка кафедри фізичної терапії, ерготерапії) та Максим БУГАЙОВ (викладач кафедри теорії і методики фізичного виховання і спорту) висловили щиру подяку лекторці за змістовний і цікавий захід.

Замовити захід: prosvit_libkhnu@ukr.net
Перелік тем до замовлення


Перейти до вмісту