• -

Творча зустріч з письменницею Любов’ю Сердунич

   30 жовтня в науковій бібліотеці відбулася творча зустріч з українською письменницею, просвітянкою, краєзнавицею, членкинею Національної спілки журналістів України, Національної спілки краєзнавців України та Національної спілки письменників України ЛЮБОВ’Ю АНДРІЇВНОЮ СЕРДУНИЧ.

   На зустріч завітали студенти гуманітарно-педагогічного факультету (гр. СОП-23, ФППА-23, СОУ-23, СОУА-23) та факультету міжнародних відносин і права (гр. СОА-23, ПОЛ-23, МЛМС-23, ФПЛ-23, МЕВ-23), викладачі та співробітники.

   Присутні ознайомилися із різножанровою поезією Любови Сердунич, прослухали вірші, покладені на музику (загалом композитори поклали на музику близько 40 віршів поетки). Особливим мелодійним дарунком стала пісня “Вербичка” у авторському виконанні (композитор Іван Пустовий).

   У заході взяли участь подільські поети Володимир ОЛІЙНИК та Микола ДОРОЖКО (поет і волонтер); бойова волонтерка, заступниця командира полку Бойового братерства України в Хмельницькій області, президентка Всеукраїнського фестивалю “Я – Українка” Емілія НІМЦОВИЧ; письменниця та краєзнавиця Яніна ДЗІВАНОВСЬКА; завідувачка відділу краєзнавства Хмельницька обласна універсальна наукова бібліотека Зоя ФІЛІПЕНКО.

   Під час зустрічі наукова бібліотека ХНУ отримала в дар видання із підписом авторки.

   Захід відбувся за сприяння відділу навчально-виховної роботи (завідувачка – Інна ГОРЯЧОК) у межах національно-патріотичного виховання студентської молоді.


Перейти до вмісту