• -

Дарчі видання

   До різдвяних та новорічних свят та в межах постійно діючої акції “Подаруй бібліотеці сучасну українську книгу” наукова бібліотека Хмельницького національного університету отримала в дар нові видання. Висловлюємо глибоку вдячність за внесок у збагачення фонду книгозбірні нашим дарувальникам:

➤    Хмельницькій міській організації Національної спілки письменників України та її голові Віталію МІХАЛЕВСЬКОМУ – кандидату фізико-математичних наук, доценту кафедри комп’ютерних наук Хмельницького національного університету, подільському поету за черговий випуск літературно-публіцистичного альманаху “ПІВДЕННИЙ БУГ”;
➤    Миколі ЛУК’ЯНЮКУ – доценту кафедри галузевого машинобудування та агроінженерії , подільському літератору, автору книги “Я ВІРЮ, ЩО НАСТАНЕ ДНИНА…” − його першої літературної збірки.

      В альманасі зібрані твори письменників Хмельниччини та України про сучасні події, насамперед, про російсько-українську війну. Твори наповнені вірою в перемогу Україні.

Зміст

      До книги сучасного подільського літератора Миколи Лук’янюка увійшли твори різних років: поезія і проза, гумор, переклади пісень, присвяти з нагоди ювілеїв. Така різноплановість творчості виявляє глибинність таланту автора.

Зміст


Перейти до вмісту