• -

Міжбібліотечний абонемент та ініціатива RSCVD

   Волонтерська спільнота Ініціативи RSCVD (Resource Sharing during COVID – Спільне використання ресурсів під час COVID) надає допомогу у поширюванні бібліотечних ресурсів за принципом Міжбібліотечного абонементу.

   Ініціатива започаткована, аби допомагати одне одному під час пандемії COVID-19. І наразі її актив вважає розширення їхньої підтримки українським колегам природним прогресом. Допомога волонтерів RSCVD відкрита для всієї світової бібліотечної спільноти, у т.ч. для тих, хто вимушено переміщений, щоб захистити себе та свої сім’ї, оскільки вони можуть бути ізольовані від регулярного доступу до бібліотеки.

   Якщо є якісь бібліотечні ресурси, які потрібні колегам в Україні чи іншому місці, відвідайте сторінку та скористайтеся веб-формою запиту, щоб надіслати його. Волонтери RSCVD нададуть потрібні матеріали в електронному вигляді, наскільки це можливо, де б ви не були. Як зазначають колеги, “наша професія існує для підтримки цієї важливої місії ‒ надання доступу до інформації УСІМ у світі”.
   Працюємо на перемогу!
   Слава Україні!


Перейти до вмісту