• -

Заняття для першокурсників!

   У науковій бібліотеці тривають лекційно-практичні заняття з основ інформаційної культури із студентами 1 курсу згідно з графіком. Заняття спрямовані на формування у студентів сукупності знань, вмінь та навичок пошуку та раціонального використання інформації під час навчання.
   Програма проведення занять передбачає ознайомлення з різними джерелами пошуку інформації, електронними ресурсами, сервісними послугами бібліотеки, а також практичне засвоєння методів пошуку інформації.
   Особлива увага приділяється таким БД на сайті книгозбірні як «Електронний каталог», «Електронна бібліотека», «Інституційний репозитарій ХНУ», розглядаються можливості «Віртуальної довідки», «Служби міжбібліотечного абонементу та електронної доставки документів».
   У рубриці «На допомогу першокурсникам» розміщено презентації, які містять основні відомості про наукову бібліотеку та віртуальну систему обслуговування, що дозволяє використовувати електронні ресурси у віддаленому режимі, зокрема й під час дистанційного навчання.
   Вагоме місце на заняттях відводиться питанням дотримання академічної доброчесності здобувачами освіти, що включає огляделектронного ресурсу «Академічна доброчесність».

Бібліотека сьогодні – це безмежний інформаційний простір.
Чекаємо на вас у науковій бібліотеці Хмельницького національного університету!


Перейти до вмісту